WELKOM

Film & Fotografie Combineren

Van jongs af aan ben ik bezig geweest met film & fotografie, zowel het er naar kijken als het maken van beide. 

Tegenwoordig gaat alles digitaal, filmt en fotografeert iedereen met de telefoon, van welk merk dan ook, zowel goed als slecht, gestabiliseerd of niet. Waar je vroeger nog een reportage kon maken met je goede spiegelreflex of videocamera bij een bruiloft, filmen en fotograferen alle aanwezigen alles en is er een enorme bron van materiaal.

Maar de hoeveelheid materiaal wat er na afloop is, daar wordt dan vaak niets mee gedaan. Daarmee kan ik helpen. Na afloop van de festiviteiten verzamelen we al het beeldmateriaal, zowel film als foto. Van dat materiaal tesamen wordt zowel een fotoalbum als een unieke film gemaakt die elk een uniek verhaal vertellen. 

Voor meer informatie, neem contact op met ons. 

Digitalisering analoog materiaal

Heeft u het nog in de kast liggen ? Stapels oude foto's, tassen vol negatieven, oude APS-rolletjes, super of normal-8 film, video8 cassettes of mini-dv tape en wilt u deze graag weer bekijken op uw computer of uitdelen aan de hele familie ?

Restoratie oud foto materiaal

De oude foto die altijd in een beurs heeft gezeten of met een vouw er in, opa of oma als klein kind, een kleurenfoto die bruin of blauw is uitgeslagen. 

De foto scannen we op hoge resolutie in en daarna wordt deze zo goed mogelijk in kleur hersteld, vouwen en scheuren worden digitaal gerestaureerd of opgevuld. Na afloop heeft u een digitaal bestand welke u zelf weer kunt laten afdrukken of delen met de hele familie. 

Wat we niet doen is het digitaal inkleuren van een zwart-wit foto.

Data redden

Soms bevat een oude harde schijf of geheugenkaart nog data maar heeft u geen mogelijkheid om deze aan te sluiten op uw computer. Of u kunt deze wel aansluiten maar totaal niet meer uitlezen. Maar ook kan het gebeuren dat het geheugenkaartje van uw camera ineens niet meer te lezen is, met al uw recent gemaakte foto's er nog op. 

Toegegeven, het lukt niet altijd, niet alles is terug te halen maar we maken dan ook gebruik  van een niet destructieve methode, lukt het ons niet dan zijn er nog altijd bedrijven die op een CSI-achtige manier mogelijk de data kunnen achterhalen. 

PC herstel

Bevat uw pc een virus, start deze niet meer op, moet deze worden uitgebreid, dan kunnen we kijken wat we kunnen doen. 

Bij het verwijderen van een virus vinden we de eigen data het belangrijkste, deze zullen we altijd vooraf veilig stellen. Is er een cryptolocker bezig geweest, dan kijken we of er een decrypter beschikbaar is of komt. 

Zijn er opstart problemen, dan kijken we naar de oorzaak en mogelijke oplossingen. Soms is een onderdeel vervangen genoeg, soms is de aanschaf van iets nieuws de logsichere stap

Contact

Wil je van mijn diensten gebruik namen, vul dan het contact-formulier in welke je op de pagina Contact kunt vinden.